Suzuki Motorverzekering

Een exclusieve Suzuki Motorverzekering  met een aantrekkelijke premie en unieke, motorvriendelijke voorwaarden!

  • De eerste 10 dagen gratis verzekerd!
  • Korting op jouw eigen risico bij schadeherstel door de Suzuki-dealer
  • Flexibel allrisk verzekeren per dag, wanneer jij het wilt!*
  • Uitgebreide dekking voor helm, motorkleding en bagage*
  • Tot 36 maanden aanschaf- en nieuwwaarderegeling*
  • Direct afsluitbaar bij ons in de showroom!

*Afhankelijk van gekozen dekking

NIEUW: Verzeker jouw motor per dag!

Betaal niet teveel en sluit vandaag nog de nieuwe Flex Casco verzekering af! Hiermee zet je jouw allrisk-dekking per dag aan of uit met een handige app. Staat de Flex Casco uit, dan blijf je goed verzekerd tegen diefstal en brand (WA+). Zet je de Flex Casco aan, dan is ook de schade aan je eigen motor gedekt als je onverhoopt toch een slipper maakt. Zeker niet verkeerd als je een toerrit met de club gaat maken, een weekendje weg of op vakantie naar het buitenland gaat, of gewoon als de zon laag hangt of het wegdek nat is.

Goed verzekerd zijn, hoeft niet duur te zijn!

Topherstel bij schade

Een ongeluk zit vaak in een kleine (dode) hoek. Als motorliefhebber is het extra vervelend als je schade maakt aan jouw motor. Dat begrijpen wij bij Suzuki. Daarom krijg je van ons € 75,- korting op jouw eigen risico wanneer je jouw schade laat herstellen door een ervaren monteur bij de Suzuki-dealer.

Ook schade aan jouw helm, motorkleding en bagage is op de WA+, Flex Casco en Allrisk motorverzekering van Suzuki standaard extra goed gedekt, tot maar liefst € 2.500,-.

Kijk voor meer info, en de voorwaarden óf direct afsluiten op https://www.suzuki.nl/motoren/financien/motorverzekering/#anchor-suzukimotorverzekering

Ook is deze verkering direct bij ons in de showroom af te sluiten!