2023 Husqvarna Heritage

Voortbouwend op de bewezen technische platforms van de 2023 motorcross- en enduroseries van Husqvarna Motorcycles, zijn de Heritage-modellen wedstrijdgerichte machines die zijn ontworpen voor races op het hoogste niveau. Deze wereldberoemde offroad machines worden versterkt door een onderscheidende nieuwe look geïnspireerd op het Zweedse erfgoed van het merk, samen met zwarte geanodiseerde EXCEL velgen, die een ingetogen en exclusieve uitstraling creëren.

De nieuwe Heritage machines blijven echte prestaties leveren en zijn ontworpen om beter te presteren dan de concurrentie, en verder versterkt met een op Zweden geïnspireerde vintage-stijl livery. Bij elk van de tien modellen benadrukken nieuwe premium vering, frames, swingarms en bodywork de chassisrevisies, waardoor de algehele handling verder wordt verbeterd voor betere prestaties op het circuit of de route. 

Author: Steven Ovaa