Svartpillen 401

NU bij ons binnen: de nieuwe Husqvarna Svartpillen 401!

De SVARTPILEN 401 is een vooruitstrevende, stoere motor met een tijdloze uitstraling, ontworpen om alle uitdagingen van een verkenningstocht door de stad aan te kunnen. Deze motor is geïnspireerd door het baanbrekende erfgoed van Husqvarna Motorcycles, maar is vooral op de toekomst gericht: de innovaties leiden de toekomst van motorrijden in een hele nieuwe richting. Met dit individualistische en technisch vooruitstrevende totaalpakket ben je in het bezit van een unieke en speciale motor. Je kunt dan ook altijd volop van je ritten genieten.

De SVARTPILEN 401 wordt aangedreven door een moderne 373 cc eencilindermotor die opmerkelijk compact is. Met een koppel van 37 Nm van onderuit het toerentalbereik en een 6-versnellingsbak is dit de perfecte stadsmotor. De elektronische brandstofinjectie wordt bediend door een ride-by-wire systeem en staat garant voor pittig, maar subtiel en controleerbaar vermogen bij een laag brandstofverbruik. Met een piek van 32 kW (44 pk) is de SVARTPILEN 401 geschikt voor bestuurders met een A2-rijbewijs. Tegelijkertijd zorgt de lichtgewicht constructie voor een ideale vermogen-gewichtsverhouding waardoor ook meer ervaren rijders goed aan hun trekken komen.

Nu van 7650 euro, voor introductie prijs van 5999 euro rijklaar!

Author: Steven Ovaa